13/12/2017

How to celebrate the New Year 2018

Kā sagaidīt Dzeltenā Zemes Suņa 2018.gadu
Ugunīgo Gaili nomainīs godīgais, taisnīgais un uzticamais Zemes Suns. Šis gads reprezentē dzelteno krāsu, šī ir tā krāsa, kas piesaista mūsu uzmanību vairāk nekā jebkura cita krāsa.
Kā jau katru gadu, ievērojot ķīniešu tradīcijas, ir pieņemts nēsāt sagaidāmā gada krāsu, kas piesaista īpašu veiksmi un labvēlīgus apstākļus ieejot jaunajā gadskaitlī. 
Vienalga, vai ticat tradīcijām vai nē, sagaidot jauno gadu dzeltenas krāsas tērps jūs noteikti padarīs par balles karalieni, jo šī krāsa izstaro laimi, optimismu un tumšo ziemas vakaru padarīs gaišu un siltu, kā saules staru. 
Es esmu izvēlējusies 4 tērpus dažādām jaunā gada sagaidīšanas situācijām. Šie tēli ir stilistiskas idejas ietverot jaunākos trendu elementus no kā var iedvesmoties.

Fotogrāfe Asya Belova
Ballīte klubā
Kleita – Artis Artemjevs (Bold Concept Store)
Apavi – Este
Soma – Coccinelle
Auskari – Zara
Sagaidot Jauno gadu klubā, tā ir vieta, kur pavisam noteikti vajag uzvilkt savu foršāko un labāko kleitu. Šī ir lieliska iespēja tavam iznācienam, kad vari skaisti uzposties, uzvilkt augstākos papēžus un eksperimentēt ar make-up, nebaidies un parādi sevi no visskaistākās puses. Šī kleita ir lieliski piemērota Jaunā gada sagaidīšanai aktīvi dejojot un izklaidējoties. Tā atļauj brīvi kustēties un tajā noteikti nebūs karsti. Noder atcerēties, ka šīs sezonas aktuālākais aksesuārs ir interesanta, maza izmēra somiņa, kur salikt tikai pašu svarīgāko un neko lieku. 
Elegants vakars smalkā restorānā
Kleita – Sava Couture Fashion Atelier 
Apavi – Zara
Auskari – Zara
Soma – Michael Kors 
Šī skaistā, sievišķīgā, formu aptverošā kleita lieliski piemērota elegantām svētku vakariņām Jaunā gada sagaidīšanai kādā restorānā. Ateljē šūtā kleita garantē to, ka šādā tērpā ģērbusies tu būtu vienīgā vakara karaliene. Kā jau vienmēr, gadiem ejot, izsmalcinātais tvīda audums simbolizē šarmu un eleganci. Ar šādu klasisku tērpu garām nekad nenošausi, pat tad ja īsti nezini kā ģērbties. Es iesaku izvēlēties neitrālas krāss, ja nav zināma restorāna atmosfēra. Esmu izvēlējusies melno, jo uzskatu, ka nekas elegantāks un noslēpumaināks par mazo melno kleitiņu nav, taču, lai tērps nebūtu pārāk nopietns, izvēlējos kleitu ar šobrīd ļoti populāro priekšējo šķēlumu un pogas detaļām, kā arī, lai padarītu koptēlu vēl svinīgāku, kombinēju to ar mazu somiņu ar kristālu detaļām.  
Ballīte mājās/draugu lokā
Kostīms – Kult (Bold Concept Store)
Apavi – Este
Auskari - Zara
Manuprāt, ļoti ērta kombinācija, kas bez šaubām ir ļoti stilīga, lai arī ballīte mājas apstākļos draugu lokā, meitenes nevar aizmirst, ka svētku sajūta ir jāsaglabā un par to nevajag aizmirst, pat ja Jauno gadu sagaidi mājās, taču noteikti nevajag pārspīlēt un uzvilkt tērpu, kas vairāk būtu piemērots naktsklubam, tādēļ pieturies pie neitrālākiem krāsu toņiem un elegantiem tērpiem ar savu “odziņu”.Tā kā tērps sastāv no vairākiem elementiem nekādi papildus aksesuāri nav nepieciešami, lai tērps nebūtu pārāk piesātināts. Esmu izvēlējusies garus, nokarenus auskarus, kas vizuāli pagarina kaklu, bet, lai tos vairāk izceltu un nenovēstu uzmanību no tērpa augšdaļas, savākta frizūra ir vispiemērojamākā un arī gana svinīga, bet netraucēs brīvā atmosfērā pavadīt vakaru.
Tematiskais vakars
Kleita – Kult (Bold Concept Store)
Apavi – Zara
Auskari – Zara
Soma – Michael Kors
Ja ar kompāniju vienojaties, ka visi ietērpsieties jaunā Dzeltenā Zemes Suņa gada krāsā, tad šī stilīgā, romantiskā, saulainā kleitiņa būs īsts “show stopper”, kura nevienu neatstās vienaldzīgu. Lai arī dzelteno krāsu modes pasaulē uzskata par vienu no viss grūtāk kombinējamajām krāsām, mans padoms ir turēties pie neitrāla krāsu komplekta, ja galvenais tēla apģērbs ir dzeltens. Man patīk to kombinēt ar melniem elementiem, jo tas vēl vairāk izceļ dzeltenā burvīgo toni. 


No comments :

Post a Comment

Copyright @ ALINA KELLER | BLOG DESIGN BY KOTRYNABASSDESIGN